Adatvédelmi irányelvek

Tisztelt Látogató!

Szeretnénk tájékoztatni néhány alapvető adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalóról. Kérjük, csak abban az esetben használja a weboldalunkat, ha elfogadja a lentebb közölt adatvédelmi irányelveket.

- a valutacentrum.hu látogatottsági szokásainak felméréséhez a látogatókról anonim adatokat gyűjtünk, amelyeket statisztikai célokra használunk fel és harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

- a hírlevél feliratkozáshoz megadott email címeket bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át és kizárólag hírlevél küldésére használjuk.

- különféle partnereink, pl. a Google cookie-kat használ fel annak érdekében, hogy a valutacentrum.hu oldalon személyre szabott hirdetéseket jelenítsen meg az Ön korábbi látogatásai alapján

- a Google által használt DoubleClick DART Cookie lehetővé teszi a Google és partnerei számára, hogy az Ön számára személyre szabott hirdetéseket jelenítsen a valutacentrum.hu oldalon az Ön által korábban meglátogatott webhelyek adatai alapján. Ha Ön nem kíván ilyen hirdetéseket megtekinteni, lehetősége van erről leiratkoznia a http://www.google.com/privacy_ads.html oldalon