Budapest, XIII. kerületi pénzváltók (8 db)

Ezen az oldalon a listázzuk a(z) XIII. kerületi pénzváltókat és - amennyiben elérhető - a legjobb XIII. kerületi valuta árfolyamokat. Nem találja, amit keres? Ismer egy XIII. kerületi pénzváltót, amely még nincs benne az adatbázisunkban? Kattintson ide, és segítsen nekünk abban, hogy még több és pontosabb információ álljon az Önök rendelkezésére!

A weboldalon megjelenített valuta árfolyamok, valuta árfolyam adatok csak tájékoztató jellegűek, eltérhetnek a valóságban alkalmazottól és a piaci viszonyoktól függően naponta többször is változhatnak. A pontos adatokért lépjen kapcsolatba a kiválasztott pénzváltó hellyel. A weboldalon található téves információkból a valutaváltás során fakadó kellemetlenségekért sem a konkrét pénzváltó hely, sem pedig a valutacentrum.hu felelősséget nem vállal.
Egyes pénzváltók a tranzakciós illeték bevezetésével kezelési költséget számíthatnak fel! A weboldalon olvasható árfolyamok ezen költséget nem minden esetben tartalmazzák!

Település Név Cím Nyitvatartás
Budapest Exclusive Change Kft. XIII. Duna Plaza - Váci út 178. H-Szo: 9:30-21, V: 10-19
Budapest Exclusive Extreme Change Kft. XIII. Tesco - Váci út H-Szo: 9-20, V: 9-19
Budapest Good Change XIII. Árpád-híd metró aluljáró H-Szo: 8-20
Budapest Joker Valuta XIII. Váci út 44. - Lehel térnél
Budapest IBUSZ Iroda XIII. Váci út 185-191., Tesco H-Szo: 9-20, V: 9-19
Budapest Király és Tsa. XIII. Váci út 7-9., Lehel csarnok
Budapest Wert Change XIII. Lehel téri vásárcsarnok H-P: 9-18, Szo: 9-14, V: 9-13
Budapest Exclusive Change Kft. XIII. Szent István körút 12. H-Szo: 9-21, V: 9-15

FIGYELEM! Bár mindent megteszünk, hogy az adatbázisunkban szereplő adatok hűen tükrözzék a valóságot, előfordulhat, hogy a keresés eredményeként kiválasztott pénzváltó hely a térképen nem pontosan ugyanazon a földrajzi koordinátán kerül ábrázolásra, ahol a valóságban található. Ha ilyen eltérést tapasztal, megköszönjük, ha Kapcsolat menüpontunkban tájékoztat minket!